Ти

Ти найсолодший сон,
Що бачила в житті.
Ти найкоротший звук,
Що довелось почути...
Ти - пісня, що лунає в небутті.
І погляд твій ніколи не забути...

Ти біль прощання й муки каяття,
В долонях держиш мою душу й серце.
Без дозволу ввірвавсь в моє життя!
Ця осінь нам прощанням обернеться.


Рецензии