День Перемоги

Травнева музика – це спів птахів.
Травневі очі – то осяйні зорі.
Травнева біль – то сотні голосів,
То сотні свічок,що запалять у соборі…

Заквітчався барвінок. Скоро свято.
І над вишневим цвітом кружить джміль,
Перегортаю календар – дев’яте.
День Перемоги: смуток й щастя,радість й біль…


Рецензии