Сумую

Ведаеш, я магу размаўляць праз нашу сувязь,
Але сумую very much...
Я лёгка пераходжу на ангельскую, бо на ей малюю
Цябе на белай паперы... бо так нялегка казаць...

А яшчэ ўсё ўнутры і няма экзіту
Хачу маляваць блакітную рыбу:
Каб нас выратаваць
трэба мець вочы з малахіту...
як у яе...

Я размаўляю праз нашу сувязь з касьмічным вокам,
Але на дне бутэлькі (-) віна,
Мая карціна завецца тэарэтычнай пустотай,
І я на ёй собі сама...


Рецензии