Будьте

Будьте сьогодні обережні.
Сьогодні Я сповнена Сил.
Я відкинула усе те зайве.
Як Світ Мене й просив.

Я можу перегорнути Скелі.
Я можу затопити всю Країну.
Але Я лише складу Віршик
Та намалюю нову Картину.

Яскраві Барви. Гучні Слова.
Я зображу, напевне, Нас.
Для цього є декілька Годин.
Для Тебе - завжди знайдеться Час.

На вулиці Вітер та сірі Хмари.
В Мене ж є чай та теплі руки.
Мені здалося, Я чую Плач.
Та це лише Доща Звуки.

Я сьогодні обійматиму перших ліпших.
Перехожим буду посьміхатись.
В Мене не поїхав дах, ні.
Я повернулася, щоб зі Світом змагатись.

Змагатися Коханням до Людей.
Яких Добром усередині зігріваю.
Я пробачаю усіх Ворогів.
Я усіх своїіх Друзв чекаю.


Рецензии