Почуття у чотирьох рядках

Я хочу зустріти тебе
ще раз,
Хочу поглянути тобі у очі.
Хочу тонути в них знов і знов,
Я дуже сильно цього хочу.

Я хочу впиватися тобою,
Я хочу марити тобою, як колись.
Тобою дихати, для тебе жити
Благають я тебе-лише з'явись.

І з часом це бажання не згасає,
І я живу вичікуючи мить,
Як я тебе зустріну й закохаюсь,
А час летить й летить,

Йдуть місяці, а я чекаю.
Я вірно відданий тобі.
Одне лише я точно знаю,
Що ми зустрінемось ще уві сні.


Рецензии