Кульбаби посмiшка...

Кульбаби посмішка... Це сон
Який скавчить по-між вікон -
Чи подих?  Проминула мить, -
Насіння в небо вже летить.
І я під зірками стою,
Не знаю - в пеклі чи раю?
 
За вітром - зерна,  в вирій - птах,
Зорю веде із неба шлях.
Та чи зустрінуться вони
І де?   В країні таїни?
Таку шукав - все не знайду, -
Прокинусь? Згину? Пропаду?
 
Чиє то слово - подих твій:
Писання вічного сувій,
Чи може - зорана земля,
Що жде зернину як маля?
Хто ти - світанок, сутінь, ніч?
І з ким крокуєш пліч-о-пліч?


Рецензии