подихи колишнього життя

Як швидко час летить
Навколо нас мільйон людей
А наша пісня досі всюди звучить
Не забудемо один одного очей

Холодна кожна ніч для мене
Це світло ліхтарів
Швидкість вже така шалена
Вже промайнуло чимало доріг

Ця сльоза...
Нехай буде остання
Хоч і в душі наче гроза
Ось і настало те згасання

Останні подихи
Того колишнього життя
Вогневі спалахи
Витіснять усі ті почуття


Рецензии
Пусть Последние вздохи,
Изошедши из жизни
Огневятся на всполохи чувств..

Александр Анатольевич Капранов   07.10.2013 23:15     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.