Рядки твого життя

Рядки твого життя такі цікаві,
І ваблять новизною відчуттів.
Та ці рядки із ніг мене повалять
І змусять побиватись в каятті.

І кожне із минулого "кохаю"
По серцю, наче тисячі ножів.
Та мало мені - все одно гортаю
Я сторінки колишніх твоїх днів.

Прости мені мою дурну цікавість,
І ревнощі нестримнії мої.
Якби ти знав, як хочу я зостатись
Не в зошиті, а в серці навіки!!!


Рецензии