голуби укр

ніби то поважні курочки - голуби -
перекочуються по двору з ніжки на ніжку
збираючи зернятка.
вони впевнені та та трохи зверхньо
дивляться на мешканців будинку шістнадцять,
що по вулиці генерала Малікова.
то моя дружина годує їх кожного дня
чи то пшеницею, чи то пшоном, чи просто хлібом.
кожного дня кицька Плюшка полює на голубів,
намагаючись поцупити хоча б одного.
інколи їй вдається...
але голубів не стає менше,
моя дружина годує їх кожного дня
чи то пшеницею, чи то пшоном, чи просто хлібом.
дехто з мешканців будинку вважає,
що вона божевільна.

лише генерал Маліков, мабуть, впевнений,
що божевільні самі мешканці будинку,
бо не годують птахів ані пшеницею, ані пшоном, -
навіть хліб кидають у смітник.


Рецензии