Слова

Немає тіла й запаху нема
У слів – вони безликії примари.
Але від них найлютіша зима
У твоїх ніг скорилася й розтала.

Наскрізні буревії і дощі -
Весняним бризом лащили обличчя,
Коли вуста черпали із душі
Зізнання ті, що житимуть довічно.

І у той час, коли під літній джаз
Здуріле сонце нагло обпікало,
Відверта ніжність голубливих фраз
Мені джерельну свіжість дарувала.

Осіння порожнеча в серце враз
Закралася, мов та слабка хвороба.
Слова твої - для вух моїх екстаз,
Зціли мою застудливу погоду!!!


Рецензии