***

подих мурашками по потилиці
в ньому щось нове.

мені страшно:
в тобі прокидається щось хиже.

намагаюсь відхилитись,
дідько,ноги і руки вже зв'язані

...

ти бавишся моїм волоссям,
ловиш його полуничний аромат,
нахабно хватаєш мене за підборіддя і
повертаєш до свого моє обличчя
тонкі губи обпікают шию,
тонким язиком впадаєш у жолоб Єви
руки з грудей опускаються нижче-

кімната заграла пекельно червоним-
тіло плавиться і ніяк недочекається,
коли ж то проллється рідкий метал.

конвульсії розбирають -
затягуєш мотузки міцніше.
болюче впиваєшся в моє тіло:
вижираєш мене до твердості кістки,
глитаєш до останньої краплі
посипаєш молоде м'ясо сіллю і розмарином,
запиваєш червоним вином-
останньою краплею змочуєш мої губи.

запалюєш сигарету -протягуєш затягнутись.
лезом ножа окреслюєш страх на моєму обличчі.
тебе занадто забавляє його наявність.

замах...

мотузки послабшали...

одне тільки мені скажи:
чому так довго брехав, що ти вегетаріанець?

Катерина Гай


Рецензии