Чому?

Чому приходиш ти до мене у вві сні?
Чому звертаєшся до мене тільки серед ночі?
Чи ми побачимось з тобою навесні?
Так хочеться побачити твої красиві очі

Я не забуду твій погляд пронизливий глубокий
І ніжні неочікувані поцілунки ті
Хороша ти людина але надто жорстокий
Чому залишив ти мене на самоті?


Рецензии