Бувай

Я врешті решт знайшла в Собі Сили,
Щоб сказати Тобі грубе "бувай".
Пробач Мені. Вже вікно відкрили,
Я вже влітаю, прощавай.

Бути просто маленькою Дівчинкою
Вибач, не хочу більше Я вже.
Бо готова бути щастливою.
Дійсно. Хай Інша Тебе береже.

Хай оберігає твої кисті тонкі.
Дуже маленький ніс, вузьке Обличча.
Темне волосся. Закрий свої повіки,
Бо червони Очі Тобі не личать.

Вгамуйся та закрий вуста.
Достатньо твоїх Слів.
Твоя Музика, для Мене, пуста.
І байдуже до твоїх Снів.

Тобі зі Мною не пощастило.
Бо Я гірше, ніж дика Тварина.
Я Тебе не полюбила,
Мені потрібна інша Людина,

А одже Я Тебе не шкодую.
Їду далі шукати Щастя.
Надіями Тебе не нагодую,
Сподіваюсь, Тобі усе вдасться.


Рецензии