Хочу бути тво ю диною.. назавжди

Ти пришол з весною, так несподівано,
Ти як нове відродження, початок нового життя,
Ти потрібен мені, як сонцю потрібно небо,
Ти потрібен мені, як зіркам потрібен місяць,
Ти потрібен мені, як повітря легеням, ти для мене все.

Тобі спасибі, за тепло дотиків рук,
Спасибі за те, коли притискаєш до себе,
Відчуваєш моє биття серця,
Спасибі за поцілунки, від яких мурашки,
Я люблю слухати, як ти дихаєш.

Спасибі за кохання,що горить з твоїх очей,
Ще спасибі, за смак твоїх ніжних губ,
З тобою я дізналася, що таке бути разом,
Що таке обожнювати людину до божевілля,
Я ненавиджу себе за те, що нестерпно сумую за тобою.

Те що в моїй голові, не передати словами,
Я хочу щоб ти, навчив мене відчувати "щастя",
Мені так важливо з тобою просто помовчати,
Щоб на душі, стало ще тепліше, ніжніше,
Я з тобою - незмінно блаженна, я в тобі тону.

Я не розумію, як у мені може бути стільки любові до тебе??
Я хочу бути поруч з тобою, хочу стати твоїм серцем,
Я знайшла в тобі все, у чому мала потребу,
З тобою, я забула всі свої страхи,
Розмови по ночам з тобою, найчудовіші.

Приміряла на ніч твоє прізвище, мріючи років через 5 законно його носити,
Я хочу бути твоїм щастям, хочу бути тільки "ТВОЄЮ МАЛИШКОЮ",
Хочу в душі твоїй вічно цвісти, я хочу бути ... останньою жінкою ...
Хочу бути твоєю СКРІЗЬ ... єдиною .. НАЗАВЖДИ


Рецензии