Пиши

Пиши мені раз в рік,про те,
Як гарно йдуть у тебе справи,
І що давно забув за те,
Як ми з тобою танцювали.

Частіше тих листів не треба,ні!-
Навіщо душу кожному ятрити?
Я відповім,що й ти для мене зник,
І так і будем далі,по кордонах жити.


Рецензии