кохання?

Я простопотрапив в полон,
твої сльози наче бетон,
б'ють прямо в серце,
звільняють нове місце.

Я просто гаю твій час,
ти всеодно палкий газ,
а я не зможу твій біль,
перевести в тихий штиль.

Я просто пропав у очах,
безодню розкрила мою,жах,
хотів стати чиїмсь кораблем,
та тільки гасну яскравим вогнем.


Рецензии