Я не соромлюсь...

Я не соромлюсь своїх почуттів,
Я не соромлюсь своїх бажань.
Мені байдуже, що ти не хотів
Мене почути в досвітню рань.

Я відвоюю твою увагу
І ти не станеш шукати інших,
Мені достатньо на це відваги,
Щоб не зробила, не буде гірше.

Я вмію битись за своє щастя,
Я вмію падати і вставати.
Ти можеш бити, ти можеш клясти,
Та я сильніша за всі гармати!

У свою долю продовжу грати
Допоки світ не зачинить очі,
Я через сльзи буду сміятись,
Гуляти посеред ночі.

І ти не зможеш мене забути,
Забудеш всіх коханих, коханок,
Бо вони можуть без тебе заснути,
А мені боляче! Майже ранок...


Рецензии