Так холодно мен...

Так холодно мені... Це муки.
Так боляче, ти знаєш як болить?!
Вона тримає твої сильні руки,
Але душа її тобою не горить!

Ти мені вибач, що тебе турбую,
Я стала слабшою, напевно, ніж була.
Ні, я не плачу більше, не сумую,
Але у грудях нібито стріла.

Я більше не будую світлих мрій,
Я вже доросла, я байдужість знаю.
Ти вже її, так, звісно, вже не мій,
Але я вірю, віра не вмирає!

Я ще побачу світ, знайду у ньому щастя,
Але таких, як ти не буде вже ніде.
Шалені ревнощі! Дивлюсь на твою Настю
І серце рве... "Від неї не піде...".


Рецензии