Where soul of mine will be adopted after grave

Where soul of mine will be adopted after grave
I don’t bargain with the Lord
In Eden climate’s milder – beyond debate
But company in hell is better on the dot


Куда по смерти душу примут,
я с Богом торга не веду;
в раю намного мягче климат,
но лучше общество в аду.
(Игорь Губерман)


Рецензии