Кiлька та лосось

Менi сказала молодиця:
- Велика е мiж нас рiзниця,
Ти кiлька в банцi, я лосось.
Вiддавна в свiтi так велось.

- Хай буде так! Але в лосося
Не зовсiм все в життi вдалося.
Висить загроза, як мара:
Потрiбна всим його iкра...

А кiлька?  Ну в томатi кiлька.
Живе  не журиться нi скiльки.


Рецензии