Ранком

Ми прокинемося вранці,
 Як ще тільки зійде сонце, -
 Тільки перший його промінь
 Нам загляне у віконце.

 Ми підем на луки, в поле
 Вранішню росу збивати.
 Квіти ніжні, ароматні
 Будем палко цілувати.

 Озерце і річку-стрічку
 З добрим ранком привітаєм.
 Людям, птахам і тваринкам -
 Всім здоров'я побажаєм!

 Помилуємось ми гаєм,
 Наберемся сили в дуба.
 Дуже гарно на світанку...
 Душі мило й серцю любо!

28.08.2013 р.


Рецензии