***

я приноситиму тобі каву щоранку в постіль
як ти любиш. як попросиш
босим підлогу холодну грітиму
тільки б тебе
сховати від вітру.
не дати, щоб тебе образив цей дощик

і жити. я хочу просто жити

собі зроблю чай чи какао
я не люблю каву
ти ж знаєш
будемо грітися й пити

нам не завадять жити. не заважайте нам жити.
люди

© небеса


Рецензии