Кохаю

Люба, як я тебе кохаю!
 Силу цю осяйну не збагнути.
 Ти зі мною живеш щохвилини,
 Я не можу тебе забути...

 В кожнім шелесті трав твій подих
 А твій голос у співі пташинім.
 Де були ми удвох з тобою,
 Там розлуки морозний іній...

 Але сталося те, що сталось:
 Ти від мене пішла до другого.
 Мріяв я, що ми будемо поруч,
 Та у тебе своя дорога...

 Ми не разом, але повсякчасно
 Я на тебе в душі чекаю,
 В думках лину до тебе серцем,
 Я тебе ні за що не картаю...

 Мила! Як я тебе кохаю...

25.08.2013р.


Рецензии