Таня-Марiя Литвинюк -укр-

Оригiнал:

Мовчи. Я сьогодні Марія.
У мене блакитні очі.
Хтось небо моє поміряв –
І небо тепер коротше.

Дивись – я умію дихати.
Мовчи. Не підходь до мене.
А знаєш, мені щось дивно так…
І небо сьогодні з медом…

Хтось грає футбол будинками.
Хтось небо замурзав сажею.
Дивись – я умію дихати
І бути такою ж самою.

Забудь. Забагато лірики.
Хтось небо заклеїв скотчем.
Я хочу побути сірою –
У мене блакитні очі.



Пародiя:

Прикинь – я сьогоднi Данило.
У мене блакитний зошит.
Хто мiряв мою мобiлу?
Немає її, коротше...

Я дихать люблю без мiри.
Дивись. Не дивись. Не тисни.
Навряд чи менi повiриш -
Повiтря сьогоднi з киснем...

А вчора я був Кiнг-Конгом
Та грав у пiнг-понг будинками.
Закинувся потiм лонгером
I майже забув, як дихати.

Не треба нi фiзик, нi лiрик,
Бо вводять вони в оману.
Я хочу побути Сірим –
Я Гендальфом завтра стану.


Рецензии
Вперше доводиться читати пародію українською мовою. Враження неймовірне! Дякую Вам, Ви справжній майстер!

Леонид Пивоваров   01.10.2013 00:37     Заявить о нарушении
Красно дякую за добрi слова, Леонiде! :)

Peregudoff   14.10.2013 13:43   Заявить о нарушении