День вчителя...

Ось знову жовтень  в гості завітав,
В багрянець листя знову він  фарбує.
Цей місяць кожен з вчителів чекав,
Бо по стежках ,із листячка , мандрує.

Бо саме в жовтні свято  ВЧИТЕЛІВ,
Свято наставників,порадників всіх наших.
Не віднайти одразу влучних слів,
Бо вчителі-це кращі серед кращих.

Учителем прийти потрібно в світ
З любов`ю до дітей  і до роботи.
Бо саме вчитель переробить сто робіт
Й бере на себе труднощі й  турботи.

І день за днем до праці він спішить,
Бо там його чекають вихованці...
Спішить ,щоб кожного навчить...
Він поспішає на роботу вранці.

Ще інші вдома-вчитель у  путі...
Не може він затриматись,спізнитись.
Для вчителя всі діти золоті
І кожному  він  вміє сам  вклонитись.

Тому учителя потрібно  поважать,
Потрібно цінувать його  важку роботу,
Бо саме він знання нам може  дать
І проявить  до нас  батьківськую  турботу.
                30.09.2013


Рецензии