Розквiтлий Трояндовий Сад!

З якого саду, й хто виростив Тебе,
Що Ти один, а світишся мов іній.
Сади розквітли, де я,знайшла себе, (не було Тебе,)
Й троянди у саду всі сині.

Один Розквітлий Сад з Тобою  я рівняю,
Якому кожний в Світі дуже рад.
Всі інші програють,я точно знаю,
Але для мене немає кращої з наград.

Рожевим дивом, й силою святою,
Я заклинаю, що і Ти у нім Святий!
Розквітлий Трояндовий Саде дощовою,
Найкращою водою полито пий!

Обличчя кожне риси має,
Та Сада ніжного ніхто не Знає!
 


Рецензии
О, Саде Ти Троянд рожевих,
О, де зростились, де Ви..?

Леся Танюк   30.09.2013 01:23     Заявить о нарушении