Про мурзилку

У киці Мурзилки
З'явився синочок -
 Малесенький котик,
 Неначе клубочок.

 Мурзилка кохає
 Своє немовля,
 Вилизує, пестить,
 Голубить щодня.

 Побавитись з котиком
 Не дозволяє,
 Охочих потримати
 Всіх відганяє.

 Собачок і кицьок чужих
 Не шанує:
 Як тільки наблизяться -
 Вмить відлюпцює!

 Шипить і показує
 Зубки гостренькі.
 Малому ж говорить:
 - Сиди біля неньки!

 І котик слухняний
 Їй підкоряється,
 Ніколи із мамою
 Не сперечається.

 Отак і живуть вони
 Дружно й безпечно,
 Пухнасті і гарні -
 Матуся й малеча!

 12.12.2010.


Рецензии