Дарган мез

Эш хугил дунъялизе,
ХIябра дахъол мез даргес,
Дарган урарухъали,
Хъум артунил дарган мез?!

ВегIла мез хъум уртуйла,
ЗягIип бикаб хIила кIацI,
Мез хъум артунилизе,
Нура укIусра жан дацI.

Цари ихти нешла мез,
ГIягIнил цаб нушам дагьес,
Нушия бучIунтасра,
Хугил баркалла лугес.

Дарган мезис ахъукан,
Ишбари назму бучIас,
Ункъле мез далуй бехIтас,
Хугил баркалла лугас.


                27.09.2013 г.


Рецензии