СКВО

Я твоя шалена скво,
Бачу тебе через скло.
Фарби, етно, бахрома,
Вождю, я твоя пітьма.
Світло хтось нехай твоє,
В мене щось для тебе є.
Збудувала я віг-вам,
Оцеола мій, мій хан.
Ми в каное – я і ти.
До озер тепер пливти.
За брестплейт вхоплюсь скоріш,
Нас зустріне тільки тиш.
Що ж, вставай…
Роуч свій вдягай.

Завтра я твоя бохо.
Бачу тебе, моя втіхо.
Кисті, рюші, сукня Артка
Твоя скво обіймів варта.
Нас богемний шик з’єднав,
Не штамповий ідеал.
Самовираз, недбайливість,
На мистецтві зупинились.
Називай як заманеться
Вільний настрій свого серця.
Народжу тобі дитину.
Рай в повітряних тканинах.
Що ж, нервуй…
І обручку пропонуй.

Вчора я твоя чаклунка,
Страх ворушиться у шлунку.
Завтра я твоя бохо.
Бачу тебе, моя втіхо.
Я твоя шалена скво,
Бачу тебе через скло.


Рецензии