Гороскоп гумореска

Прийшла до Ксені в гості Надя. Купа є новин.
 Вони собі точили ляси більше двох годин.
 Пораду просить Надя: - Став Петро нервовий, злий.
А Ксеня їй: - Частіш всміхайся й значно більш хвали.
 От бачиш, як змінивсь на краще милий мій Олег?
Бо я хвалю його частіше. Кличу лиш " Мій ЛЕВ".
 А та очима тільки кліпа: - Лев? Чому отак?
 - Чому? Чому? Такий у нього зодіака знак.
 За тиждень стрілись двоє знов. Надійка щось сумна:
- Чого, скажи, твоїх порад послухала дурна?
Хвалила кожен день. Та гороскоп підвів мене.
 Тепер на довгу пам'ять маю гулю і синець.
"Скипіла" Ксеня враз: - Не може бути! Як він міг?
А хто Петро за гороскопом? - Як хто?  КОЗЕРІГ.


Рецензии