Голкотерапiя гумореска

Лікар вчора ще призначив щось нове Матвію,
Мазь, пігулки й дещо інше - ГОЛКОТЕРАПІЮ.
Той не чув іще такого. Втім питає сина:
Що ото воно за штука – східна медицина?
Син пошкрябав трохи лоба: - Кажуть, помагає.
Я про ці китайські ліки дуже мало знаю.
- Ти когось про те спитайся. – просить сина свого -
Просто так. На хлопський розум. Що воно й до чого?
Син плечима здвигнув трохи: - Що ж вам розповісти?
Лікар штрикне з десять голок у проблемне місце.
Батько врешті усміхнувся: - Як воно в  житті є.
Я й не знав, що це все зветься " голкотерапія ".
Так би й , синку, міг сказати. Довго запрягаєш.
Знаю. Пробував таке я. Звісно, помагає.
Якось я втікав у пітьмі. Біг від батька Галі.
Той здогнав і штрикнув  моцно нижче спини гралі*...
* гралі - вила.


Рецензии