Викрутилась гумореска

В суботу рано – вранці,
     в центрі міста ,біля банку
Зустріла раптом Люба
       давню подругу Світланку.
Почали, звісно, говорить
   про свіжі всі новини.
Здоров’я, моду, світ, погоду,
      діти, гроші й ціни.
 Світлана стала Любі радить,
       що і де купляти.   
На чому можна зекономить
         при такій зарплаті.
- Була учора в бутіку.
     Новий відкривсь, до речі.
Нормальні ціни і повір –
шикарні, класні речі.
Старались дуже продавці,
замучились аж бідні.
Хвалили якість і красу,
моделі,бренди різні.
Костюмів, суконь вибір там,
що, дійсно, гріх жалітись.
Годину міряла усе,
у що могла залізти.
- І що ти взяла гарне там?
– спитала та Світланку.
- Незручно було йти ні з чим…
то взяла в них рекламку.   


Рецензии