***

Все ж найдивніша ніч на Україні...зайдіть лише вночі у ліс,
Там на небесній скатертині хтось залишив чумацький віз...
Там зорі й місяць розмовляють,про щось шепоче сон трава,
Кордони ночі тут безкраї,стає природа мов жива...
Тут оживуть русалки й мавки,лісовики й чарівники,
І мов у темряву бездонну полине хтось у ті казки...
І заведуть танок веселий,почнуть співать гучних пісень,
І місяць сяйво тихо стелить,на них,доки не стане день..
І музика лунає смішно,і скачуть всі,веселий темп,
І гляне весело і втішно на них ізверху старий клен.
Вже зарожевіло на сході,прокинувся десь там світанок,
У лісі стих весь звук мелодій,прийшов у ліс солодкий ранок


Рецензии