***

Ти - моє безмежне щастя.
Ти як таблетка від ненастя.
Ти - промінчик сонця в хмарну погоду.
Ти - даний мені в нагороду.
З тобою, і тільки з тобою,
Я можу бути просто собою.
Ти - більше ніж просто друг,
Від твого погляду, серце стук-стук.
І неважливо як називаються наші стосунки,
Бо зводять  з розуму мене, твої цілунки.


Рецензии