варт

кінець початку після середини
вже все не так як було
і зовсім ти не та
минаючи хвилини любов міняє судьби
але її не було ,були лиш ті вуста.
закривши очі я приближаю губи
відкривши очі це все не так
хотілось би бути для тебе єдиним
хотілось би жити коханням щасливим.
але пам'ятаю своє я минуле
вона було гарним і є назавжди
ми любим не тих кого ми так прагнем,
а любимо ми ,вартих собі.


Рецензии