Весняна в длига

Сонце світить в наше вікно,
На асфальті тане сніг,
І потоками несе гівно,
Що тече біля наших ніг.
Воно чіпляється за взуття,
Додому ми його несем,
От таке у нас життя -
Повне дрібних проблем.
Буває покохаєш дівчину,
Забуваеш все що знав,
І не знаєш причину
Чому ти її покохав.
Але вона тобі в душу плює,
Каже що ти чурбан,
Дивишся на взуття своє,
А гівно й досі там.


Рецензии