Хай не плачуть нашi матерi

Хай не плачуть наші матері.
Залишайте смуток за порогом,
Забувайте всі свої жалі,
Не пускайте в мамин дім тривогу.

Очищайте душі і серця,
Як до матері йдете додому,
Не приносьте в мамин дім сміття,
За дверима залишайте втому.

Хай на цій приреченій землі
Мама не вмивається сльозою,
Хай не плачуть наші матері,
Не приходьте в мамин дім з бідою.


Рецензии