асфikсiя

твоє небо
це випари сірки
(у нас асфіксія)
ти щебетала
"тіві терапія
нас змінить
від кірки
до
кірки"

а я волочачи ноги
вбирав твої звуки
у дірки

Вночі під мостом
ти крізь мене
побачиш
зірки


Рецензии