осiнь. version 3. 0

 осінь примхлива, ніким не приборкана,
 таранить міста дощем сірооким:
 листя тремтить, стає блідо-жовтим,
 ранки – похмурими, ріки - глибокими.

 циган-туман, тихо, краде шмат простору.
 вітру обiйми сiчуть сталлю гострою.
 оркестр стічних труб добово л’ є музику.
 стелиться дим, сум стає музою.

 як легко від тебе триматись на відстані –
 ти не болиш і не снишся мені. ми -
 згаяний час, заклопотані тіні, зникаєм в юрбі,
 парасольки встромивши у небо осіннє.


Рецензии