Тiнi

Щось дуже сильне, як паросток б'ється.
Щось виривається прямо з легень.
Хтось у середині палко сміється
Рветься до втечі сильніш день у день.

Я вже не сила тримати ті крики,
Що вириваються іноді в плач.
Двері не ті, що потрібно відкриті
В них замість казки чекає палач.

Може, це просто період дитинства,
Той, що з останніх, буває як раз.
Щось між ляльками і між материнством,
Кажуть, це для саморозвитку час.

Кажуть, потрібно іти, не зважати
На пересічних тих сірих людей.
Ні, я не можу пораду цю взяти
Бо ж я у кожному бачу себе.

Бачу той простір, заповнений смутком,
Хоч він раніш призначався для мрій.
Люди як тіні, повз тебе йдуть хутко
Хоч би такою не стати самій.


Рецензии
Про что стих то?

Дмитрий Рыбьяков   24.09.2013 02:05     Заявить о нарушении
Он на украинском, простите

Бойко Оля   24.09.2013 12:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.