почуй, пишу для тебе

я напишу для всіх, щоб ти помітив
щоб загадав бажання в слушну мить
не хочу поцілунків, не треба білих квітів
почуй лише, як серденько болить.
за твій серйозний погляд віддам усе на світі
моя душа палає, твоя - спить...


Рецензии