Татлы хислэр

Кайдан килэ татлы хислэр,

Ничек туа баллы сузлэр?

Йорэк хисе - серле сандык.

Кемнедер яулый яшерен бушлык,

Аннан бэрэ ачы салкынлык.

Кемнендер жаны тулы байлык,

Уйлар, хислэр белэн туа дуслык.

Жанны эретэ, й;рэкне ныгыта,

Татлы хислэр балкыса дуслыкта.

Аны яшереп булмый сандыкта.


Рецензии