Белоснежная ночь

Жалібно летить цей білосніжний сніг
Не хоче він домівки покидати
І неохоче кружиться ця біла заметіль
І вітерець по полі не хоче вже гуляти
Ховається помалу день,
Ніч наступає, по п’ятах доганяє
І серце від морозу завмирає!
Ця білосніжна ніч…
Чарує відблиском в душі
Шумить тополя
Замерзли гілочки її
Я знаю, я знаю цю білосніжну ніч
Холодний подих
Залишила в душі мені!


Рецензии