Безхатченко

Навіщо дощ іде?
Він жити нам мішає.
І босою ногою у калюжу він вступає
Немає, немає
Майбутнього у нього
Голодне, босе,
Бідолашне і худе
Ніхто не знає хто і де
Куди безхатченко іде
А дощ напевно і не перестане
Його життя нестерпне й невблаганне
Немає хоч багатств у нього
Немає, він голодний босий
Але щасливий,
Бо живий!


Рецензии