Тавро...

  Чи чув я мову кращу ніж твоя,
  чи бачив очі, мов озерна гладь,
  чи сподівався сахарні вуста
  я коли-небудь ще поцілувать?

  Мабудь, що ні, бо ти така як хміль -
  пянкий лише від погляда твого,
  а в серці наростає біль
  від того, що поставила ТАВРО...

     23.09.13р.
 


Рецензии