Омрiянi крила

Оголені дрOти до голого тіла -
І рOзряди струму до серця пішли,
Але ж їй шалено бажалося крила
Чого ж вона плаче? Чи не підійшли?

Чи може вона вже не хоче літати,
Затриматись мріє десь там, на землі?
Де є такі рідні матуся і тато...
Схилили обличчя понурі свої.

Її омивають сльозами даремно
Вже мертва - про неї пищить апарат.
Але чи про це можна знати напевно?
Бо іноді смерть повертає з-за грат.


Рецензии
саме так)не вмію коментувати вірші)
не знаю, чи треба взагалі)
так!

Лизз Смирнова   02.10.2013 20:34     Заявить о нарушении