Нерубайське!

У Одеси дивної  розкинулось Село,
І дивовижне бо прекрасне є Воно!
Лиман Великий - Милий  поряд Є,
Де Куяльник чисту добру воду п`є!

Се Нерубайське! О,  Нерубайське,
Найкращий Край се Превомайський!
Квітучі квіти, повітря чисте,
Де Добрі Люди,  сяє Сонце променисто!

У Селі є Історичні катакомби,
Се Історії, й Війни природні пломби!
О, дивовижний Нерубайський Світ,
Село давненним є, казав ми Дід!

Чудові Нові Школи діють Тут,
А Дитсадок - то є Великий Ізумруд!
Крамниці Файні, ми наче в місті,
Біленькі хати у Селі, мов в тісті!

Народів Люди багато у Селі живе,
Добробут є, час усе хороше принесе!   
До Церкви люди йдуть щотижня,
Щасливі Дітки проживають Крижньо!

Сади Весною у Нас гарно квітнуть,
Одягнені нарядні гуляють у нас Діти.
Село зажило, загомоніло дуже сміло! 
Оце в Країні настало справжнє Діло!



 


Рецензии
ЛЮБІМО МИ СВОЄ СЕЛО,
АБИ НАС СНІГОМ НЕ МЕЛО!

Леся Танюк   22.09.2013 15:32     Заявить о нарушении