Кохання

Я кохаю тебе,моя мила!
І вірші знову хочуть на волю,
Бо кохання,то велика є сила
Іноді щастя,а й іноді болю.
Бо кохання чарує душу,
Почуття міняють людину-
Невеликою бачиш сушу
Та такою ж стає година.
Цілий світ для мене у тобі,
Він вміщається в тебе, кохана!
Ти моє улюблене хоббі:
Так приємна мені та цікава.
Ти мене не кохаєш,я знаю,
Та хочу щоб мене зрозуміла,
Щоб відчула, що я відчуваю,
Бо любов то велика є сила.
Моє кохання до тебе жгуче,
Мов вуглина з гучного багаття.
Моє кохання до тебе болюче,
Мов увійшедше в серце знаряддя.
Моє кохання до тебе безмежне:
Нема ні початку, ні краю.
Моє кохання до тебе належне
І з тобою без крил я літаю.
Я зламав наше щастя,це так
Та й вірші ці вже не для тебе.
Я забув вуст твоїх вже смак,
Випускаю кохання із себе.
Я пишу, бо вже забуваю
Я пишу, бо це так накипіло.
Коли вийде...Усе ще не знаю,
Бо кохання то велика є сила.


Рецензии