Вельмишановна... мила... пан...

Вельмишановна... мила... панї...               

у ваших жилах... шляхти... кров... !!!               

тому... красивї ви...  та гарнї... -               

чим... спонукаєте... любов... !!!               

у вашу сїть... ї я... попався...               

як той... закоханий карась...               

та й досї... не нацїлувався... !!! -               

а ви мерщїй... сказали... - зась... !!!


Рецензии