Тримайся мiцнiше

Тримайся міцніше, інакше впадеш
В безодню своїх почуттів
Загубиш свій шлях та вже не знайдеш
Той напрям,  яким ти летів.

Сьогодні засинай на моїх руках
Під ритм дощу на підвіконні..
Зустрінемось у твоїх снах,
Де я буду у твому полоні.

Тримай мої руки у своїх долонях
І віддавай своє тепло до краплі,
Лікуючи моє безсоння…
Твій голос та нотки ці хриплі –

У цьому знаходжу своє життя.
У цьому весь ти, у цьому вся я.


Рецензии